Winactie (afgelopen): Het Woud – Nele NeuhausWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0030

Deze keer is het een steengoede thriller die je kunt winnen in deze feestmaand. Van uitgeverij Q mag ik Het woud van Nele Neuhaus weggeven vanwege het vierjarig bestaan van mijn blog.

Ik heb het aangevuld met een vrolijk blikje snoep en een handgemaakt notitieboekje.

Tekst achterflap

Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting.
Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de uitgebrande resten van de caravan wordt een stoffelijk overschot aangetroffen.

Kort daarna wordt een doodzieke oude vrouw vermoord in een hospice. Bodenstein is ontzet: hij kende de vrouw al zijn hele leven. Het onderzoek leidt hem en Pia terug naar de zomer van 1972, toen Bodensteins beste vriend Arthur spoorloos verdween. Een trauma dat hij nooit los heeft kunnen laten – en dat voor vele uit Ruppertshain te pijnlijk is om te willen bespreken. Het blijft niet bij twee doden. Rust er een vloek op het dorp?

Mijn recensie kun je hier lezen.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0031

Je kunt meedoen voor het pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 21 September 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

119 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Wat een leuke winactie!
  Graag doe ik mee voor dit leuke pakketje.
  Het boek: Het woud, daar kom ik de winter wel mee door. Lekker lezen.
  Wat leuk, dat je er zo’n vrolijk blikje snoep en een notitieboekje bij doet.
  Ik heb je geliked en geloved op Bloglovin en laat mij graag verrassen.

  Beantwoorden
 2. Silvia van Elzelingen
  Silvia van Elzelingen zegt:

  Wow…wat een reacties al. Maar toch doe ik nog heel graag mee. Ik ben namelijk een grote fan van haar boeken. Zou zo tof zijn om deze te winnen!

  Beantwoorden
 3. Kelly
  Kelly zegt:

  Help mij please aan een nieuw boek want ik lees graag en hunker naar een nieuw boek. Zolang het maar met moordzaken te maken heeft (I know). Zin in om dit boek te gaan lezen ^_^

  Beantwoorden
 4. Agnes te Molder
  Agnes te Molder zegt:

  Zal dit dan eindelijk het eerste boek kunnen worden dat ik van Nele Ga lezen? Ik ben zeer benieuwd naar dit boek. Wat zal kleinzoon Kees het leuk vinden als hij een snoepje uit een vrolijk trommeltje mag pakken ipv uit een saai glazen potje 😄

  Beantwoorden
 5. Shirley Pellikaan
  Shirley Pellikaan zegt:

  Oh , wat tof dit , ik zou graag mee doen . Ik heb nog niets van deze auteur gelezen , en vind het dan ook een uitdaging. Ik deel je actie ook even op mijn Facebook . Wat een feest is het toch bij jou !

  Beantwoorden
 6. MoMireille
  MoMireille zegt:

  Ken de auteur nog niet en vermits ik graag ontdekkingen doe wil ik meeloten. Na het lezen van je recensie lijkt me dit helemaal de moeite waard. Fijne dag nog!

  Beantwoorden
 7. Evelien Kramer ter Veen
  Evelien Kramer ter Veen zegt:

  De cover alleen al vind ik prachtig, en ook de achterflap tekst spreekt mij heel erg aan. Na het lezen van je recensie ben ik helemaal overtuigd, dus ook ik waag heel graag een kansje.

  Beantwoorden
 8. Chantal
  Chantal zegt:

  Allereerst heel hartelijk gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog. Veel succes ermee.
  Ik ben nu bezig om de hele serie op volgorde te lezen. Ik alle boeken, behalve deze. Deze zou ik dus heel graag willen winnen.

  Beantwoorden
 9. Queenie Schut
  Queenie Schut zegt:

  Sinds ik ” De onbeminde vrouw ” van Nele Neuhaus heb gelezen ben ik fan van haar schrijfstyle. Ik heb het te winnen boek op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag staan, maar die is pas in december en dan is het nog de vraag of ik hem krijg. Daarom maak ik graag kans met de hoop het boek eerder te kunnen lezen. Heerlijk op de bank met steeds een greep uit de snoeptrommel 😉

  Beantwoorden
 10. Janneke Boon
  Janneke Boon zegt:

  Fantastisch! Alle boeken van Nele Neuhaus zijn geweldig. Ben ontzettend benieuwd naar haar nieuwe thriller, doe dan ook heeeeel graag mee. Echt super, bedankt voor deze kans! Ben dol op leuke blikjes en handgemaakte dingen. Het notitieboekje is echt betoverend. Volg je via Facebook.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.