Winactie (afgelopen): Wisselwerking Bertina MulderWinactie

Ook vandaag staat er in deze feestelijke maand weer een winactie op mijn blog.
Van auteur Bertina Mulder mag ik haar boek Wisselwerking  verloten.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170827-0001

Het verhaal

De roman Wisselwerking gaat over Sjoerd, een student journalistiek die voor zijn afstudeerproject een flashmob organiseert. Deze flasmob, een kortdurende muziek- en dansact in de stad, wordt geregistreerd met de cameradrone van zijn vriend Zom. Sociale media en webtechniek staan in de snelle wereld van de jongeren centraal, maar ook vriendschap en een voorzichtige coming-out. Op hetzelfde plein waar de flashmob plaatsvindt, maakt de oude man Arend een tekening voor zijn vrouw in het ziekenhuis. Met dit cadeau wil hij een fout uit hun verleden goedmaken. De werelden van Sjoerd en Arend lijken mijlenver uit elkaar te staan, maar op de dag van de flashmob ontstaat er een bijzondere wisselwerking. Contrasten maken plaats voor overeenkomsten, zoals hun persoonlijke zoektocht naar liefde, acceptatie en vergeving. Uiteindelijk komen ze er achter dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze wisten.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 13 September 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

33 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] De roman Wisselwerking is nu te winnen via het jarige conniesboekenblog.nl! De actie gaat vandaag in en je kunt tot en met 13 september 2017 meeloten. De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België. Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Naar winactie […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.