Winactie (afgelopen): Boekenpakket uitgeverij CargoWinactie

Vandaag maak je kans op een boekenpakket dat ik mag verloten van uitgeverij Cargo (en wat extra’s dat ik zelf nog toegevoegd heb).
Deze mooie boeken kun je winnen:

 • Gail Honeyman – Ik ben Eleanor Oliphant
 • Lisa Gardner – Vind haar
 • James Patterson – Moordhuis

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0012

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0013

9789023463566

Moordhuis

Jenna Murphy is sinds haar jeugd niet meer in haar geboortedorp geweest, maar toch voelt ze zich er direct weer thuis. Na haar mislukte carrière bij de politie in New York hoopt ze op een nieuw leven in de luxueuze Hamptons die ze zo goed kent.
Maar als een Hollywood – magnaat en zijn minnares dood worden gevonden in een verlaten villa raakt Jenna opnieuw bij een gruwelijk onderzoek betrokken. Ze komt erachter dat het huis een duistere geschiedenis verbergt en er worden meer lichamen ontdekt.
Langzaam wordt Jenna meegezogen in het geheim en ze zal haar leven moeten riskeren om de waarheid te achterhalen – voordat het moordhuis zijn volgende slachtoffer eist.

9789023454984

Vind haar

Je ligt helemaal alleen in een kist.
Dat is beangstigend. Overweldigend. Afgrijselijk.
Vooral omdat je niet weet wat je te wachten staat.
Vijf jaar nadat Flora Dane bevrijd is uit de handen van de man die haar maandenlang gevangen hield wordt ze beschuldigd van moord.
D. D. Warren doet onderzoek naar de zaak en komt erachter dat Flora al eerder wraak heeft genomen op potentiële verkrachters en aanranders. Is ze slachtoffer of dader, en waarom is ze zo goed op de hoogte van andere ontvoeringszaken en overlevingstechnieken?
Wanneer Flora plotseling zelf verdwijnt, komt D. D. Warren op het spoor van een dader die er alles aan zal doen om Flora deze keer niet te laten ontsnappen.
https://conniesboekenblog.nl/wp-admin/post-new.php#save

9789023465379

Ik ben Eleanor Oliphant

Eleanor Oliphant heeft haar leven vrij goed onder controle. Ze draagt elke dag dezelfde kleren, eet elke dag dezelfde maaltijd, en koopt elk weekend twee flessen wodka. Met Eleanor Oliphant gaat eigenlijk alles goed. Haar zorgvuldig gestructureerde leven loopt op rolletjes en ze mist niks. Of althans, soms- best wel heel vaak eigenlijk – is ze eenzaam en zou ze gelukkig willen zijn.
Als Eleanor op een dag samen met een collega een oudere man helpt die gevallen is, verandert onverwachts haar hele leven. De muren die haar al zo lang beschermen verdwijnen als sneeuw voor de zon en ze zal voor het eerst de confrontatie met haar angsten en twijfels aan moeten gaan. Want Eleanor Oliphant weet misschien wel hoe ze moet functioneren, maar ze heeft geen idee hoe ze moet leven.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 8 September 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

146 antwoorden
 1. Peggy Elizen
  Peggy Elizen zegt:

  Ik ben Eleanor Oliphant lijkt me de mooiste van de 3, maar ik zal ze alle met plezier lezen denk ik. Ik loot graag mee voor dit mooie pakket.

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Als gestructureerd persoon ben ik erg benieuwd naar het boek IK BEN ELEANOR OLIPHANT. En als thriller fan word ik erg blij van de andere 2 titels.

  Beantwoorden
 3. Annette Overvoorde
  Annette Overvoorde zegt:

  Connie, allereerst van harte gefeliciteerd. Op naar next level dan maar. Helemaal leuk.
  Ja, ik doe ook graag mee, je weet het maar nooit.
  Lieve groetjes, Annette

  Beantwoorden
 4. Yvonne
  Yvonne zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum! En wat een geweldig fascinerend pakket. Dat win ik graag, want ik ben op zoek naar nieuw leesvoer om de donkere avonden te vullen. Heerlijk op de bank met een boek, lekker lezen doe ik het liefst. Ik ken alleen James Patterson, dus ben erg nieuwsgierig naar de andere 2 schrijvers.

  Beantwoorden
 5. Kitty Smulders
  Kitty Smulders zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum. En wat een prachtig pakket!! James Patterson en Lisa Gardner zijn geweldige auteurs. De andere auteur is voor mij nog onbekend maar wil ik graag leren kennen 🙂 Daarom doe ik dus ook heel graag mee.

  Beantwoorden
 6. Nina
  Nina zegt:

  Wat een fantastisch leespakket,.. nou graag, ik doe een gok en laat mijn gegevens achter. Dat is nooit weg om te winnen, en dan nog zo’n mooie titels ook nog. #duimduim#lovebooks

  Beantwoorden
 7. Roxanne Slip
  Roxanne Slip zegt:

  Wat een schitterend pakket, deel graag mee in de feestvreugde. Maak graag kans met deze boeken kom ik de eerste herfstperiode wel mee door…..

  Beantwoorden
 8. Monica van der Most
  Monica van der Most zegt:

  Ik doe weer graag mee! Het boek “vind haar” lijkt mij superspannend en staat nu op mijn verlanglijstje… (die alsmaar groter wordt).

  Beantwoorden
 9. Marit
  Marit zegt:

  Wat een ontzettend gave prijs! Geef dit cadeau graag eerst aan mijn moeder. Zij wordt geopereerd en moet daarna lang rusten. Deze boeken leest zij dan heel graag. Daarna komen ze weer bij mij terug want ze lijken mij super!

  Beantwoorden
 10. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Een lotje uit de loterij Hiervan worden zeker meerdere mensen blij. Zowel mijn dochters als ikzelf lezen deze boeken graag en daarna doneer ik ze graag weer aan de plaatselijke minibieb zodat nog veel meer mensen er leesplezier aan zullen beleven

  Beantwoorden
 11. Sazou
  Sazou zegt:

  Hip Hip Hooray, van harte gefeliciteerd met je 4-jarige Jubileum!!! Wat een gezellig feestje 😉 en wat een prachtig pakket heb je samengesteld! Hier gaat mijn boekenworm hartje heel snel van kloppen, ik ben echt razend nieuwsgierig naar deze boeken!!! Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans Connie & Good Luck met je Mooie Blog! En Super Gaaf dat je op TV komt bij Koffietijd! 😀

  Beantwoorden
 12. Sascha_W
  Sascha_W zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum. Vier jaar is een hele tijd, zeker in internet termen. Dit lijkt me een heerlijk pakket om straks lekker mee op de bank te kruipen.

  Beantwoorden
 13. Marina
  Marina zegt:

  Gefeliciteerd! . Ik ben een echte boekenwurm en deze driem boeken staan toevallig nog op mijn lijstje. Ik ben nog met een bezig om uit te lezen. Ik doe wel graag mee omdat ik deze dan bij mijn collectie kan toevoegen 😄

  Beantwoorden
 14. Monique Kiesebrink
  Monique Kiesebrink zegt:

  Gefeliciteerd met het jubileum, wat een prachtig pakket met 1 van mijn favoriete schrijvers, James Patterson. Dus loot graag mee.

  Beantwoorden
 15. Tanneke
  Tanneke zegt:

  Wat een mooi pakket heeft uitgeverij Cargo beschikbaar gesteld in het kader van jouw 4-jarig jubileum. En dan ook nog jouw extraatjes…..ja natuurlijk doe ik dan mee.
  Leuk hoor!

  Beantwoorden
 16. Queenie Schut
  Queenie Schut zegt:

  Wat een prachtige boeken en laten ze nou alle drie op mijn ellenlange nog te lezen lijst staan. Nu hoor ik iedereen roepen en zie ze denken ” Ja, dat zeggen ze allemaal “! Maar in mijn geval staan ze op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag maar die is pas in december en wat zou het mooi zijn als ik ze win zodat ik weer andere boeken voor mijn verjaardag kan vragen. Zijn de laatste maanden zoveel goede boeken uitgekomen dat mijn lijst steeds langer wordt en ik overweeg een extra baan erbij te nemen om ze allemaal te kunnen aanschaffen maar goed dan hou ik weer minder tijd over om te lezen. Dilemma, wikken en wegen ondanks dat ga ik toch heel hard duimen dat de postbode een keer mijn kant op komt. Want wie niet waagt wie niet wint 😀

  Beantwoorden
 17. Evelien Kramer ter Veen
  Evelien Kramer ter Veen zegt:

  Ik waag heel graag een kansje voir deze pareltjes. Ze staan alle 3 op mijn ellenlange lijst, dus ik ga super hard duimen. 👍🍀👍🍀

  Beantwoorden
 18. Annemie Swerts
  Annemie Swerts zegt:

  Heel graag wil ik meedoen voor dit prachtig pakket. Gefeliciteerd ook met vier jaar boekenblog! Ik blijf het in alle geval volgen !!!!

  Beantwoorden
 19. Ans Arts
  Ans Arts zegt:

  Hartelijk Gefeliciteerd met 4 jaar voor je Blog! Op naar de 5 jaar…
  Superactie en ik doe heel graag mee voor dit prachtige pakket.
  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 20. Ann Jansssens
  Ann Jansssens zegt:

  Meepraten?
  Draag gerust bij!
  Ik waag graag een poging… Vermits ik weldra onder het mes moet, en een tijdje buiten strijd ben, is extra leesvoer helemaal geen overbodige luxe.

  Beantwoorden
 21. Sonja de Jager
  Sonja de Jager zegt:

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

  Beantwoorden
 22. Wendy van Deurzen
  Wendy van Deurzen zegt:

  Ohhh, ik doe graag mee, wat een mooie titels! ‘Eleanor’ stond al hoog op mijn te-lezen-lijstje, ‘Vind haar’ wil ik ook graag lezen, en James Patterson zal een ontdekking zijn!
  Enne, proficiat met je vierde verjaardag! 🎉🎊🎂🎁

  Beantwoorden
 23. Lairens
  Lairens zegt:

  Gefeliciteerd!! En wauw.. meteen een klapper van een Winactie!! Extra koekjes en knuffels voor Bobbi als hij mijn naam kiest 😉 Super tof pakket!!

  Beantwoorden
 24. Silke en Fébe Evrard
  Silke en Fébe Evrard zegt:

  Voor onze mama. Nu we naar school zijn heeft ze terug tijd om te lezen. Wij kunnen haar dat niet kopen dus daarom doen we graag mee voor deze mooie stapel en wie weet..

  Beantwoorden
 25. Shirley Pellikaan
  Shirley Pellikaan zegt:

  Wat leuk ! Twee van mijn favoriete schrijvers . En de derde voor mij onbekend zou ik graag leren kennen !
  Ik heb je pagina lang geleden al gelikd maar ik deel wel even voor je zodat er veel mensen hier komen kijken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.