Nog 1 maand …Nieuws

Logo Connie's Boekenblog

Nog 1 maand en dan bestaat Connie’s Boekenblog alweer 4 jaar.
Vier jaar met veel blogplezier en ontzettend veel leuke ontmoetingen. Wat mij betreft blijf ik dan ook nog heel lang bloggen.
Net als vorig jaar maak ik van september een feestmaand vol met winacties. Vorig jaar was dat heel leuk om te doen dus voor herhaling vatbaar. Bobbie gaat dus een top maand tegemoet in september want ze is dol op lootjes trekken.

JMF-20170801-0002Eén ding was vorig jaar wat minder handig, ik begon pas erg laat met de voorbereidingen en hoewel dat de pret niet drukte was het wel hectisch. Zeker toen ik ook nog eens besloot om bij ieder pakje een zelfgemaakte kaart te doen.
Vandaar dat ik dit jaar al erg vroeg begonnen ben met van alles en nog wat voor de feestmaand in september.

JMF-20170801-0001Met tussenpozen ben ik bezig geweest met het maken en inkleuren van kaarten. En onverwachts kreeg ik hierbij heel lief hulp van mijn moeder en dochter. Ieder had een stapeltje kaarten voor me gemaakt om bij de winacties te doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar helemaal blij van werd.

Nu ben ik niet altijd even fit en zijn er dagen dat ik gewoon thuis moet blijven vanwege mijn gezondheid. Maar omdat ik al belachelijk vroeg begonnen ben kon ik toch regelmatig even snuffelen in winkels / bij het boekenfestijn of op festival voor leuke aardigheidjes om te verloten. Hopelijk vinden jullie ze straks de moeite. Ik had in ieder geval veel plezier met het regelen en uitzoeken. Ook plakband en inpakpapier liggen ondertussen al klaar.

JMF-20170319-0154Mijn schoonvader heeft al eens notitieboekjes gemaakt voor een winactie en daar kwamen hele enthousiaste reacties op. Dus ik heb hem vroeg in het jaar gevraagd of hij weer voor mij aan de slag wilde gaan. Hij zij meteen ja en enkele maanden later bracht hij een aantal handgemaakte notietie boekjes, boekenleggers en pennendoosjes. En wat extra voor mijn dochter en mij omdat we de doosjes zo leuk vonden.

Van diverse uitgevers mag ik ook boeken verloten hier op mijn blog. In de loop van de maand zal ik op de Facebook pagina van Connie’ s boekenblog wat hints weg geven over de te winnen boeken.

Zoals altijd zorgt Jeroen Mies van JeroenMiesFotografie voor de foto’s.

Ik heb er al ontzettend veel zin in en ik hoop jullie ook

Groetjes van Connie

6 antwoorden
 1. Charlotte Veltman
  Charlotte Veltman zegt:

  Het blijft geweldig he en niet geloven, de tijd gaat hard, vier jaar. Bobbie doet haar taken met verve en jullie ook. Heel veel plezier de komende septembermaand en nu met alle voorbereidingen waar je al een heel lange tijd mee bezig bent.

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Hallo Connie,
  Wat leuk alweer 4 jaar een blog bijhouden, die er altijd keurig uitziet en je merkt dat je heel actief ermee bent.
  Bobbie zal het nog druk krijgen en voor de toekomst………..zal hij de concurrentie van Emma ook leuk vinden?
  Sterkte met de voorbereidingen voor september, ik ben wel nieuwsgierig wat het allemaal gaat worden en alvast heel erg bedankt voor de tijd, die je daarin steekt. Top!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.