Winactie (afgelopen): De Vulkaan – Ilja GortWinactie

9789082522099

Maak kans op De Vulkaan van Ilja Gort.
Ik mag namelijk van Slurp publishers een exemplaar verloten op mijn blog. Hier ligt het boek ook klaar om te gaan lezen dus eerdaags verschijnt hier mijn recensie van het boek.

Tekst op de achterflap
Na jaren van armoede erft wijnliefhebber Emile onverwacht een wijndomein in een slaperig Frans dorpje. Tegen alle verwachtingen in blijkt hij over een opmerkelijk creatief ondernemerschap te beschikken. Hij wordt burgemeester van het dorp en bouwt dat, dankzij de ontdekking van een slapende vulkaan, uit tot een toeristische attractie van formaat. Hierdoor moet hij steeds vaker de afweging maken tussen zijn liefde voor traditie of klinkende munt.
Als de situatie tenslotte volledig uit de hand lootten hij met zijn rug tegen de muur staat moet hij kiezen: nationaal succes? Of de rode knop indrukken.

In deze nieuwe roman neemt Ilja Gort u mee naar zijn zon overgoten Frankrijk en laat u genieten van het Franse leven zoals alleen hij dat kan.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 1 juli 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
59 antwoorden
 1. Hannie Schutte
  Hannie Schutte zegt:

  ‘Gort over de grens’ was een fantastisch programma. Met mijn leesclub ga ik ‘De vulkaan’ lezen en bespreken, dus ik zou het boekje graag winnen.

  Beantwoorden
 2. Anita
  Anita zegt:

  Ik ben een echte fan van Ilja’s programma’s. Als hij net zo schrijft als hij presenteert, ben ik ook fan van zijn boek(en).

  Beantwoorden
 3. Nanda
  Nanda zegt:

  Hoi Connie,
  Wat heb je weer een leuke actie op touw gezet.
  Van lezen wordt je wijs en je reist over de hele wereld. Dat zijn 2 bekende uitspraken die iedereen wel eens heeft gehoord. Ik wil dat wel eens mee maken. Dit is de uitgelezen kans.

  Beantwoorden
 4. Tanneke Burggraaff
  Tanneke Burggraaff zegt:

  O wow, wat leuk. Ja natuurlijk maak ik graag kans op De Vulkaan van Ilja Gort. Als deze net zo grappig is als zijn vorige boek…..nou dan belooft dat een paar heerlijke uurtjes genieten. Leuke actie weer Connie!

  Beantwoorden
 5. Nienke
  Nienke zegt:

  Ik ben een groot fan van de boeken van Ilja, dus ik doe graag mee! Ben benieuwd of dit boek net zo hilarisch is als de anderen :-).

  Beantwoorden
 6. Marije Ronteltap
  Marije Ronteltap zegt:

  Ik loot graag mee. Hopelijk haalt Bobbie mijn lootje uit de bak 😁. Ik vind Ilja een heerlijke schrijver! Ik heb nog maar 1 boek van hem gelezen, Chateau Fatale. Dus ben erg benieuwd naar dit mooie verhaal!

  Beantwoorden
 7. Kevin van Berlo
  Kevin van Berlo zegt:

  Wij hebben ontzettend genoten van Gort over de grens! Dat hij ook boeken schrijft wisten we niet. Door de wijze waarop hij Gort over de Grens heeft gepresenteerd, ben ik zeer benieuwd naar zijn nieuwe boek! Leuk dat Ilja Gort deze boekenblog de kans geeft zijn boek weg te geven 🙂 *duimen

  Beantwoorden
 8. Arlette Neervoort
  Arlette Neervoort zegt:

  Ja wat leuk!
  Ik ben fan van zijn boeken en kan niet wachten om dit boek, onder het genot van een heerkijk roseetje van Ilja, te lezen.

  Beantwoorden
 9. Elly
  Elly zegt:

  Net terug van vakantie……….Ilja en Frankrijk, die twee houden van elkaar geloof ik.
  Een boek van hem heb ik nog niet gelezen, dus ik doe graag mee met de winactie.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.