Winactie (afgelopen): Drijfzand – Bibi BoomWinactie

Drijfzand

Maak kans op Drijfzand van Bibi Boom. Het is het negende boek uit de Boek 10 serie 2016 van Godijn Publising dat ik mag verloten op mijn blog. Zelf ga ik het boek nog lezen en mijn bespreking komt deze maand op mijn blog te staan.

Om een idee te geven waar het boek over gaat heb ik de tekst van de achterflap hier neergezet.

Tekst op de achterflap
Na een werkvakantie in Londen – om maar niet thuis bij zijn moeder te hoeven zijn – verheugt Florian zich op een reisje naar Schotland met zijn vriendin Donna. Als zij echter niet komt opdagen, neemt de gevoelige Florian het impulsieve besluit om mee te reizen met twee jongeren die hij net heeft ontmoet, de verlegen Lasse en de mysterieuze Pepper. Hij raakt verzeild in een wereld die zijn stoutste dromen te boven gaan, maar beseft niet dat hij wegzakt in een moeras van intriges. Is hij nog te redden?

Drijfzand is een spannende psychologische thriller over verzet en overgave, vertrouwen en misleiding, liefde en manipulatie. Het is de emotionele achtbaan van een jongvolwassene die probeert zijn eigen weg te vinden en leert wat werkelijk belangrijk is.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 19 juni 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
29 antwoorden
 1. Elsa
  Elsa zegt:

  Ik doe weer heel graag mee 🙂 Zeer benieuwd na alle wisselende meningen die ik gehoord heb van mijn mede boekliefhebbers over dit boek!

  Liefs,

  Elsa.

  Beantwoorden
 2. Janine
  Janine zegt:

  Ik ben sinds tijdje helemaal opnieuw verslaafd geworden aan lezen. Als kind
  deed ik al boeken lezen en toen was het een tijd gestopt. Tot ik 23 ben en opnieuw
  boeken gaan lezen. Vooral Thrillers ben ik helemaal weg van. Je zit zo in het verhaal dat je door wilt lezen.Ik zou graag kans willen maken op Drijfzand. Ik ben daar reuze benieuwd naar! Ik heb je Facebookpagina liked onder de naam Janine Wooshy

  Beantwoorden
 3. Saskia van der Heijden
  Saskia van der Heijden zegt:

  Ja!!! Ik ben heeel nieuwsgierig naar dit boek en loot dan ook graag mee!!
  Lijkt me een feestje om deze binnenkort in de tuin te mogen lezen…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.