Winactie (afgelopen): Terra FabulaWinactie

JMF-20170410-0011

Van uitgeverij Zilverbron mag ik drie paketten met de eerste twee delen van De boeken van Terra Fabula (Het vergeten koninkrijk en Het zilveren labyrint) van Peter DeWillis verloten hier op mijn blog.
Het zijn fantasy jeugdboeken voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook oudere kinderen of volwassenen kunnen deze boeken lezen. Humor, magie, gevechten, avontuur, raadsels en levendige personages maken de boeken het lezen de moeite waard. Zelf heb ik ze met plezier gelezen en zie ik uit naar de volgende delen.
De serie gaat bestaan uit 8 delen, waarbij steeds twee delen een afgerond verhaal vormen binnen de wereld van Terra Fabula.

Peter DeWillis is het psydoniem van Peter van Roermund. Ik hem hem onlangs geïnterviewd over zijn boeken. Dit interview kun je hier vinden.
Wanneer je meer over de wereld van Terra Fabula wil weten kun je het artikel ‘Lees meer over de magische en wonderlijke wereld van Terra Fabula’ op mijn blog lezen of op de site van Terra Fabula.

Tekst op de achterflap

TF-1-voorkant-193x300De boeken van Terra Fabula, Het vergeten koninkrijk.
Londen 1897

Op oudejaarsavond krijgen Martha en William het vreselijke bericht dat ze hun ouders nooit meer zullen zien. Hun schip is tijdens een hoogst geheime expeditie op zee vergaan.
Dan staan onaangekondigd twee nogal excentrieke dames voor de deur die beweren dat zij de tantes van William en Martha zijn. Ze nemen de kinderen mee om voor hen te zorgen, ver weg van hun veilige wereld in Londen. Tijdens het verblijf bij de tantes komen de kinderen de ware toedracht te weten over het verlies van hun ouders en ontdekken ze dat de bloedlijn van hun familie teruggaat naar een wonderlijk verleden.

William en Martha zijn de erfgenamen van een magisch koninkrijk en zij zijn de enigen die dit rijk kunnen redden van de ondergang. Ze volgen het spoor van hun ouders en belanden in een strijd waarin elk sprookje dat ooit is geschreven voor altijd verloren kan gaan en zal worden vergeten.

Cover-TF-2-654x1024De boeken van Terra Fabula, Het zilveren labyrint.
De magische wereld verkeerd aan de rand van de afgrond. Giselda heeft de oorlog verklaard aan iedereen die haar tegenwerkt en deinst nergens voor terug. De volkeren verzamelen zich om de heerseres te verslaan, maar de verboden Magicae krijgt Terra Fabula steeds meer in zijn greep.
Williams leven wordt door het gif van een eeuwige slaap bedreigd. De tijd is ongenadig en de zoektocht naar hulp is niet zonder tegenslagen. Martha doet wat ze kan, maar gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Koning Eldrick heeft overal mysterieuze aanwijzingen verborgen die kunnen helpen in de strijd tegen Giselda.
Het vinden van de raadsels lijkt een onmogelijke taak. Laat staan de ontcijfering daarvan. Ze verschuilen zich in oude boeken en betoverde objecten. De geheimen stapelen zich op.

Tijdens de reis over de eilanden bemoeilijken nieuwe gevaren de tocht. Alles is onzeker. Een onvermijdelijke confrontatie komt dichterbij. Het lot is nog onbepaald en de krachten van de duistere koningin worden sterker.
De verhalen die de wereld haar verbeelding hebben gegeven staan op het spel.

Je kunt meedoen voor één van de drie pakketten door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 31 mei 2017 kun je reageren om kans te maken op één van de pakketten.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
53 antwoorden
 1. Melanie vt Riet
  Melanie vt Riet zegt:

  Ik doe mee aan de winactie want ik lees eigenlijk noooit boeken alleen deze serie lijkt me wel erg leuk dus die wil ik gaan lezen em als er dan toevallig een winactie is zeg ik daar zeker geen nee tegen

  Beantwoorden
 2. Marloes
  Marloes zegt:

  Wat een toffe winactie. Ik zou heel graag mee loten om ze voor mijn neefje te winnen 🙂 (en stiekem zou ik ze zelf eigenlijk ook wel graag lezen als hij ze uit heeft)

  Beantwoorden
 3. Maaike
  Maaike zegt:

  Ik doe graag mee! Lijkt me leuk voor mezelf, maar ook zeker voor mijn zoon. Hij is gek op boeken met mysteries en spanning.

  Beantwoorden
 4. Sigrid Ackx
  Sigrid Ackx zegt:

  Leuke winactie, doe heel graag mee past perfect bij mijn leesdoel van dit jaar om zoveel mogelijk voor mij nieuwe auteurs te lezen.

  Beantwoorden
 5. Yvonne Oomen
  Yvonne Oomen zegt:

  Volgens mij een hele mooie serie. Ik ben heel nieuwsgierig geworden. Graag doe ik daarom mee met deze mooie winactie.

  Beantwoorden
 6. Natasja jeninga
  Natasja jeninga zegt:

  Deze staan echt op mijn verlanglijstje. Peter kan zo mooi vertellen. Op comic con. Elfia etc. Hij is zo enthousiast. Ik weet daarom zeker dat ik deze serie niet kan weerstaan 😉. En ik lees boeken voor alle leeftijden!

  Beantwoorden
 7. krista van der hulst
  krista van der hulst zegt:

  Deze boeken van een collega auteur lijken me hartstikke leuk. Voor mezelf, mn neefje en over wat jaartjes voor mijn zoon. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.