JMF-20170512-0001

Winactie (afgelopen): Schotland pakketjeWinactie

De afgelopen maanden heb ik hier regelmatig iets geschreven over de reis die Jeroen en ik zouden gaan maken naar Schotland. Ondertussen zijn we naar Schotland geweest en hebben we volop genoten van dit prachtige land.
Ik heb wat meegenomen uit Schotland om te verloten op mijn blog.
Scottish fudge, een notitieboekje met magneet en een boek (Scottish murders)

Here are twenty true tales of murder most foul: Dark deeds at the court of Mary Queen of Scots, the great Victorian trials of Madeline Smith and Dr Edward Pritchard (the human crocodile), the grisly exploits of the body-snatchers Burke and Hare, and the still undetected ‘Bible John’, who terrorised a famous Glasgow dancehall in the 1960s.

The famous Scottish murder cases gathered here are by no means straightforward crimes. Some are still unsolved ; in some, the apparently innocent are found Guilty, in others the guilty have surely walked free- some by means of that unique Scottish verdict, ‘Not Proven’. The legal process could produce some unlikely results, leading to trials nearly as notorious as the crimes the sought to prosecute.

From the busy city streets of Edinburgh and Glasgow to the remote, desolate beauty of the Scottish Highlands, these cases are in turn chilling and heart- breaking, but never less than fascinating.

Je kunt meedoen voor dit Schotland pakketje door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 22 mei 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
59 antwoorden
 1. maaike
  maaike zegt:

  Schotland, mijn man en ik zijn er verliefd op <3. We zijn er nu 2x geweest, en dat is nog lang niet vaak genoeg! We vinden onze kinderen net iets te jong om echt de Highlands in te gaan, dus dat wordt nog even een paar jaar wachten voor we weer mogen ;). Een pakketje uit Schotland zou natuurlijk heerlijk zijn om die tijd een beetje te overbruggen :D!

  Beantwoorden
 2. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Heerlijk pakketje, de fudge en het boek. Eventjes naar Schotland maar dan om de hoek. Graag waag ik mijn kansje. En doe met een beetje geluk straks een vreugde-dansje. Terwijl ik van de fudge smul. En met het verhaal in mijn hand “bloody murder” brul 😉

  Beantwoorden
 3. Corine N
  Corine N zegt:

  Schotland staat nog heel hoog op mijn lijstje dus wie weet binnen nu en een paar jaar!..met dit pakketje alvast sfeertje proeven

  Beantwoorden
 4. Maaike
  Maaike zegt:

  Hee wat een leuk idee! Ik vond zelf Schotland ook geweldig! Zou heel graag nog een keer terug willen, en ik doe graag mee aan de winactie..

  Beantwoorden
 5. Bianca
  Bianca zegt:

  Ik ben gek op Schotland, want een heerlijk land en een geweldig accent. Een schots boek lijkt me helemaal geweldig. Genieten!

  Beantwoorden
 6. Angela Stam
  Angela Stam zegt:

  Wow ik zou ook ooit een keer naar Schotland willen lijkt me fantastisch mooi daar. Ik doe graag mee met deze winactie

  Beantwoorden
 7. Elly
  Elly zegt:

  weer een leuke winactie…….alhoewel ik nog nooit een engelstalig boek las….moet ik dat misschien toch eens overwegen.
  Daarom doe ik graag mee.
  Dankjewel.

  Beantwoorden
 8. Jo's Daughter
  Jo's Daughter zegt:

  Droom ervan om naar Schotland te gaan 🙂 Het lijkt me daar zo mooi. Wat geweldig dat jullie geweest zijn!! Ik doe heel graag mee om zo met een beetje geluk Schotland te ervaren in mijn eigen huis.

  Beantwoorden
 9. Tanneke Burggraaff
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Wat een heerlijk pakket. Heerlijke Schotse fudge voor tijdens het lezen van een spannend boek en ondertussen in het aantekenboekje vast een begin van een recensie. Heerlijk toch? Ik maak graag kans.

  Beantwoorden
 10. Monica
  Monica zegt:

  Top boek voor mijn dochter die eind mei haar Cambridge English Advanced English certificaat examen heeft. Engelse boeken lezen was en is nog steeds een “must” voor haar….. dan is het natuurlijk eerlijk als moeders zelf – in de verdeling – de fudge houdt.

  Beantwoorden
 11. Elsa
  Elsa zegt:

  Oh ik hou ook zo van Schotland en eigenlijk sowieso de gehele UK & Ierland. Wij hebben jaren geleden een rondreis gemaakt en nog steeds geniet ik enorm van de herinneringen. Dus uiteraard doe ik ook mee voor dit spannende pakket! 🙂

  Liefs,

  Elsa

  Beantwoorden
 12. Bertine
  Bertine zegt:

  Wat een leuk pakket! Fudge is altijd goed en het boek lijkt me geweldig mooi en spannend om te lezen. Hoop ooit ook eens naar Schotland te gaan, lijkt me schitterend.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.