JMF-20170319-0154

Nieuwsflits maart 2017Nieuws

Hier op het laatste moment nog de nieuwsflits van maart, met van alles en nog wat op boekengebied en nieuwtjes en weetjes over mijn blog.

JMF-20170330-0002Stikkertjes in m’n boeken?

Voor mijn blog lees en recenseer ik veel en eigenlijk maak ik meestal meteen tijdens het lezen aantekeningen. En als er een mooie zin of iets speciaals staat schrijf ik het paginanummer op. Nu hoor ik van veel mensen dat ze met van die kleine stickertjes werken en dat dit prima bevalt. Dus het leek me zeker de moeite om het ook eens te proberen en inderdaad het werkt makkelijk.

Maar deze boeknerd ergert zich er wezenloos aan dat haar boek er zo rommelig uit ziet. Dus ik blijf voor mijn recensies gewoon aantekeningen maken.

Voor mij moet mijn boek er netjes uit zien. Vouwen of er in schrijven is dan ook uit den boze. Mooie / leuke boekenleggers gebruik ik graag of als ik die even niet kan vinden gewoon een papiertje of zoiets.

Ik ben wel benieuwd naar hoe jullie met je boeken omgaan en welke boekenleggers jullie gebruiken. Laat het hieronder weten, met foto is natuurlijk extra gezellig.