9789492115157

Winactie (afgelopen): Symfonie der dagelijkse dingen – Aloysius KellerWinactie

De zesde winactie van de Boek 10 serie van 2016 is: Symfonie der dagelijkse dingen van Aloysius Keller.
Mijn bespreking van het boek komt deze maand op mijn blog te staan.

Om een idee te geven waar het boek over gaat zet ik hier de tekst op de achterflap:

Hoelang zijn ernstig zieke vrouw – violiste Maria Douglas – nog te leven heeft weet scenarioschrijver Alec Gonzaga niet. De onzekerheid vergroot zijn dilemma om te voldoen aan haar laatste wens, het vertellen van zijn jeugdgeschiedenis.

Maria vermoedt dat de gebeurtenissen van toen de oorzaak zijn van terugkerende nachtmerries. Wat is er destijds gebeurd en wie is die mysterieuze vrouw die in zijn dromen verschijnt ? Weet de psychotherapeut een uitweg of biedt een bezoek aan zijn geboorteland Indonesië uitkomst? Ondertussen bereidt Maria zich voor op haar afscheid. Steeds vaker gaat zij er alleen op uit. Alec wil zoveel mogelijk bij haar zijn, want de tijd dringt.

Aloysius Keller (1948) is geboren te Buitenzorg – het huidige Bogor – in het voormalig Nederlands – Indië. Hij studeerde af aan het Amerikaanse Wheaton college, waar hij literatuur en schrijfcolleges volgde. Zijn bevindingen over posttraumatische stressstoornis en therapeutische schrijftrajecten zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen. “Symfonie der dagelijkse dingen” is zijn debuutroman.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 25 maart 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 

47 antwoorden
 1. Vivian
  Vivian zegt:

  Mijn aandacht voor het boek is getrokken doordat je alvast de inhoud prijs geeft, welke op de achterflap staat. Zou het graag lezen

  Beantwoorden
 2. sophie
  sophie zegt:

  Klinkt als een boeiend, leuk boek! Ik werk met mensen die een posttraumatische stressstoornis hebben. Veel van hen, of hun ouders, hebben een achtergrond in Nederlands-Indië. Ik ben heel benieuwd en maak graag kans op dit boek!

  Beantwoorden
 3. Nadine Rozeman
  Nadine Rozeman zegt:

  Meepraten? Ik draag gerust bij: Het lijkt me wel een heel leuk en boeiend boek.Dus daarom wil ik graag meedoen aan deze prijsvraag.

  Beantwoorden
 4. Annette Overvoorde
  Annette Overvoorde zegt:

  Wauw, wat een pracht, al een tijdje voorbij zien komen en staat al op mijn wensenlijst. Dit is een leuke actie, dus ja, ik doe graag mee.
  Fijn weekend! grt Annette overvoorde

  Beantwoorden
 5. Astrid Langeveld
  Astrid Langeveld zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord. Het boek staat uiteraard al op mijn nog te lezen lijst, maar wat zou het gaaf zijn om het boek te winnen! Ik loot graag mee!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.