Winactie (afgelopen): De wijsheid achter emotie en gevoel – Wendy van MieghemWinactie

Van Wendy van Mieghem mag ik hier op mijn blog een exemplaar verloten van haar boek De wijsheid achter emotie en gevoel – Je dagelijks leven als spiegel.

PRINT_WendyvanMieghem_feb_16__4-uitsnede-500-400x400

Wendy van Mieghem

Wendy van Mieghem is psycholoog en socioloog. Ze werkt als supervisor schrijver en trainer vanuit haar bedrijf Bewust Leven Opleiding & Training.

Met haar boek DE WIJSHEID ACHTER EMOTIE EN GEVOEL – Je dagelijkse leven als spiegel geeft ze een interessant en toegankelijk kijkje in hoe mensen zich bewust kunnen worden van wie ze zijn en wat ze nodig hebben.

Wanneer je meer wilt lezen over het boek, lees dan mijn interview met Wendy of mijn bespreking van het boek .

Achterflap

Hoe word je je bewuster van wie je bent en wat je nodig hebt? Je dagelijkse leven zit vol informatie en spiegels om daarachter te komen. Het leren toelaten en begrijpen van je emoties en gevoelens leidt tot innerlijke groei en positieve levensvervulling. Toch ben je geneigd ervoor weg te lopen of je er tegen te verzetten.

Dit boek neemt je mee naar de wijsheid die achter al je emoties en gevoelens te ontdekken is. Niet alleen door heldere theoretische uitleg, maar vooral ook door praktische voorbeelden, ervaringsverhalen en tips.

De auteur deelt zowel haar professionele deskundigheid als haar eigen levensverhaal met de lezer. Haar geloof in de kracht van openheid, verbinding en vertrouwen is daardoor voelbaar en overtuigend. De reflectievragen die ze de lezer na elk hoofdstuk meegeeft, helpen de zoektocht naar de wijsheid achter emotie en gevoel succesvol te voltooien.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 23 februari 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
50 antwoorden
 1. Gea
  Gea zegt:

  de weg terug vinden naar jezelf en in jezelf.
  ook ik zat als wellicht vast ook andere mensen, vast in een web (door ex partner) een trauma rijker (PTSS)
  Het is werken met jezelf en het werken aan jezelf, verantwoording nemen, de confrontatie met jezelf aangaan, je innerlijke wereld leren kennen wie jezelf werkelijk bent, liefde voor jezelf terug vinden en van jezelf houden, kwetsbaar willen opstellen door te voelen wat er in je speelt en daarmee je hart openstellen om een geheel nieuwe wereld in te stappen op weg naar innerlijke groei, persoonlijke groei. Ik ben zeer benieuwd wat Wendy hierover geschreven heeft. Doe graag mee

  Beantwoorden
 2. Monica
  Monica zegt:

  Ben er achter gekomen dat ik veel negatieve energie van anderen niet nodig heb. Meeleven / erover praten prima, maar het blijft te veel in mij hangen. Maar wat heb ik wel nodig? Mooi boek, genoteerd op mijn wensenlijst, voor als ik niet geloot word.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.