9789400507333

Winactie: E.O. ChiroviciWinactie

Van het Boek der spiegels geschreven door E.O. Chirovici zijn aan 38 landen de vertaalrechten verkocht. En dat nadat de auteur het bijna opgegeven had om zijn boek gepubliceerd te krijgen. Hoe dat zit en andere leuke weetjes kun je eerdaags lezen in het interview dat ik had met de auteur bij uitgeverij A.W. Bruna.

Op het interview moet je nog even wachten maar je kunt wel al meedoen aan de winactie voor het boek. Van uitgeverij A.W. Bruna mag ik drie gesigneerde exemplaren van het boek hier op mijn blog verloten.

Tekst achterflap
HET BOEK DAT BINNEN ENKELE UREN DE WERELD VEROVERDE
Op een nacht in 1987 werd de vooraanstaande hoogleraar Joseph Wieder op brute wijze vermoord. De zaak werd nooit opgelost.
New York, 25 jaar later. Literair agent Peter Katz ontvangt enkele hoofdstukken van een manuscript met de titel Boek der spiegels. Het zijn de memoires van Richard Flynn over diens tijd op Princeton University. Hierin beschrijft hij zijn opmerkelijke verstandhouding met Wieder.
Katz is vastbesloten tot op de bodem uit te zoeken wat er in de nacht van de moord is voorgevallen. Hij is ervan overtuigd dat het antwoord zal staan in het ontbrekende deel van Flynns memoires. Richard Flynn is echter ongeneeslijk ziek, en de rest van het manuscript blijkt ontbindbaar.
Katz raakt geobsedeerd door de zaak. Maar hoe dieper hij in de materie duikt, hoe verder hij verwijderd lijkt van de oplossing.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 26 januari 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Tags:

84 antwoorden
 1. Sven Heijns
  Sven Heijns zegt:

  Ik ben door deze prijsvraag eens gaan verdiepen in het boek. Ben er erg nieuwsgierig door geworden! Heeft zeker mijn interesse getrokken en wil het graag lezen!

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Ik heb werkelijk nog nooit van deze schrijver gehoord……erg he…….
  toevallig heeft mijn lief dit boek afgelopen week in handen gehad, maar heeft hem niet gekocht.
  Daarom wil ik deze kans niet voorbij laten gaan. Een kennismaking hoop ik.
  Dankjewel voor het organiseren van deze winactie….succes!!!

  Beantwoorden
 3. Tanneke Burggraaff
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Hoi Connie, dit boek is mij al zo vaak opgevallen. Mooie opvallende omslag. Over de tekst op de achterflap….ik neem aan dat de rest van het manuscript onvindbaar is in plaats van ontbindbaar. Zal wel komen door automatische spellingscontrole. 🙂 Het lijkt mij een heel boeiend boek en ik doe dus graag aan je winactie mee.

  Beantwoorden
 4. Annette Overvoorde
  Annette Overvoorde zegt:

  superleuk! ik doe graag mee..lijkt mij een prachtig boek..mysterieus manuscript,, dat Boek der Spiegels heet, lijkt me erg mooi..om gelijk in te beginnen, wauw!

  Beantwoorden
 5. Annick Van Goethem
  Annick Van Goethem zegt:

  Ik ben weg van dit boek. Alleen maar positieve commentaren. Mooie recensies. Geweldig verhaal. Ben vandaag jarig en zou een mooi laat verjaardagscadeau zijn. En nu duimen maar!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.