9789048835591

Winactie (afgelopen): In 20 minuten van XL naar S – Mieke KostersWinactie

Het nieuwe jaar is begonnen en ik wil iedereen dan ook een mooi en gezond 2017 toewensen. In januari hebben veel mensen goede voornemens waarbij een paar kilo afvallen ook vaak bij zit.
Het is dan ook erg leuk dat ik nu van uitgeverij Carrera (culinair) twee exemplaren mag verloten van het boek In 20 minuten van XL naar S van Mieke Kosters.

Het is een mooi boek vol foto’s en met 200 recepten. Zelf heb ik al een exemplaar liggen en mijn bespreking volgt eerdaags hier op mijn blog.

Om een idee te geven van het boek zet ik hier de tekst van de achterflap

IN 20 MINUTEN VAN XL NAAR S. Niet afzien, wel afvallen
Afvallen met pasta’s, pizza’s, hamburgers, salades, soepen en chocola is leuker en effectiever dan knagen op kanariezaad, tarwegras of ander hypevoedsel. Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren.
Alle recepten staan binnen 20 minuten op tafel en hebben een maat : van XS tot XL. Jij bepaald welke omvang je maaltijden krijgen. Met enkel Xl’s val je niet af, maar van alleen XS’jes wordt je rebels.
Dus combineer slim, zo vind je balans in je eetpatroon en val je af voor altijd.

Mieke Kosters heeft inmiddels meer dan 250.000 boeken verkocht. Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge en van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Je kunt meedoen voor 1 van de 2 boeken door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 januari 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

96 antwoorden
 1. nancy Bertrums
  nancy Bertrums zegt:

  Heb het afvallen weer opgepakt en lijkt me supergaaf als ik een steuntje in de rug krijg van Mieke Kosters.Heb er al veel van gehoord en ben erg benieuwd naar haar nieuwe pak

  Beantwoorden
 2. Petra
  Petra zegt:

  Op de valreep meedoen aan deze winactie! Dit jaar gast het lukken, ik weet het zeker. Vorig jaar begonnen met sporten en nu nog de knop om met eten. Ik heb goede verhalen over het boek gehoord! Kan niet wachten om te beginnen

  Beantwoorden
 3. Jo's Daughter
  Jo's Daughter zegt:

  Ben veel aangekomen afgelopen jaar. En dik zijn is ontzettend naar. Graag ga ik van XL naar maat S. En draag dan eindelijk eens een little black dress. Om mijn nieuwe slankere vorm. Daar kijk ik naar uit, echt enorm!!!

  Beantwoorden
 4. Cheyenne
  Cheyenne zegt:

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik hoor alleen maar goede dingen erover. Ik ben sinds een paar maanden gezonder gaan eten en vooral minder grote porties dit bevalt me zo goed. Ik hoop nog meer inspiratie en tips uit dit boek te kunnen halen dus ik doe graag mee.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Beantwoorden
 5. Jessica
  Jessica zegt:

  Oh wat zou het fijn zijn om dit boek te winnen voor mijn moeder! Ik weet dat ze dit boek heel graag wil hebben, maar nooit tot zelden iets voor zichzelf koopt. Dit zou een superleuk cadeau voor haar zijn!

  Beantwoorden
 6. Anneliese de Waal
  Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee, zou erg graag dit jaar een aantal kilo’s kwijt willen, ben er benieuwd naar het boek !!.

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 7. Marloes
  Marloes zegt:

  Volgens horen zeggen is dit een briljant boek: afvallen en gewoon chocolade blijven eten! Dat wil toch iedere vrouw? Ik in ieder geval wel 🙂 Heel erg benieuwd naar deze extra motivatie!

  Beantwoorden
 8. Jelmar
  Jelmar zegt:

  In 20 min van xl naar s klinkt gelijk als als een fantastische droom!! Daarop zeg ik GRAAG!! Afvallen terwijl je gewoon lekker kan genieten van pasta’s. Ik ben hee benieuwd en doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 9. Vera Limpens
  Vera Limpens zegt:

  Jaaa dit komt heel goed van pas! Aanstaande woensdag start ik weet met sporten en ik wil er graag 10 kg vanaf. Dit boek zou enorm helpen! Ik hoop natuurlijk te winnen, maar toch: iedereen veel succes! 🙂 liefs, Vera

  Beantwoorden
 10. Maria
  Maria zegt:

  Vaak na het werk totaal geen zin om gezond te koken, omdat het me uren kost om iets op tafel te zetten. Lekker gezond en in 20 min. dan hou ik wel veel tijd over om te sporten!

  Beantwoorden
 11. Claudia de Kok
  Claudia de Kok zegt:

  Mieke Kosters maakt handige en fijne boeken met juiste instructies en prettig geschreven om weer lekker in je vel te zitten, erg benieuwd naar dit nieuwste exemplaar

  Beantwoorden
 12. Kim Mulder
  Kim Mulder zegt:

  Afgelopen jaar ben ik dankzij het boekje De bikini challange al 5 kilo afgevallen. Toch wil ik er graag nog wat kilo’s af en daarbij zou ik wel wat hulp kunnen gebruiken in de vorm van lekkere recepten. Want Mieke’s methode werkt. En goed ook 🙂
  Dus ja, ik zou heel graag winnen.

  Beantwoorden
 13. Brigitta Dielman-Bleeker
  Brigitta Dielman-Bleeker zegt:

  Ik was zo mooi afgevallen maar door een stomme val mijn enkel gebroken en 15 weken in een rolstoel beland. Dit is niet goed voor je lijf. Dus nu in 2017 de lijn weer voortzetten en weer aan de slag…. dus inspiratie is altijd welkom.

  Beantwoorden
 14. Wilma van 't Hof
  Wilma van 't Hof zegt:

  Wil er graag een paar kilo vanaf hebben Connie’s boekenblog.
  Dit jaar poging nummer 3. Klinkt heel aantrekkelijk: Niet afzien, wel afvallen. Misschien kan ik met behulp van wilskracht en dit boek mijn streefgewicht bereiken en ook behouden.

  Beantwoorden
 15. Mirjam Hellingman
  Mirjam Hellingman zegt:

  Dit boek kan mij zeker helpen om na 15 kilo te zijn afgevallen de puntjes op de i te zetten om zo nog meer kwijt te raken.

  Beantwoorden
 16. Annemarie van Hemert
  Annemarie van Hemert zegt:

  Ook ik wil het nieuwe jaar gezonder beginnen. Het boek van Mieke Kosters zou me daar prima bij kunnen helpen, dus ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 17. Kristel
  Kristel zegt:

  Ik doe graag mee, zo kan ik gelijk beginnen met m’n nieuwe voornemen. Als ik win, dan wil ik mijn ervaring(en) wel delen via dit blog.

  Beantwoorden
 18. Carin
  Carin zegt:

  Ik maak heel graag kans op dit boek. Na mijn bevalling wil ik eigenlijk wel wat kilootjes kwijt maar hoe doe ik dit op een gezonde manier? dit boek zal mij vast veel tips kunnen bieden…

  Beantwoorden
 19. Alexandra Winters
  Alexandra Winters zegt:

  Ooooh,
  Zou dit DE manier zijn om die vervelende laatste kilo’s kwijt te raken?
  Door medicatie in een half jaar ruim 20 kilo aangekomen.
  Na 3 1/2 jaar had ik er 15 kilo af, maar de rest….
  Ik blijf nu al zo’n 2 jaar maar heen en weer gaan tussen 80 en 84 kilo, terwijl ik zo graag weer naar de 75 kilo terug wil.

  Beantwoorden
 20. Bets
  Bets zegt:

  Ik doe heel graag mee voor dot boek, en hoop dat het mij ook gaat lukken om er de nodige kilootjes er vanaf te krijgen met de nodige hulp van dit boek.

  Beantwoorden
 21. Joke Peekstok
  Joke Peekstok zegt:

  Ik doe graag mee. Afvallen is mijn doel dit jaar. Daar hoort gezond eten bij. Over 2 weken begin ik aan een nieuwe baan waarbij ik veel zittend werk zal doen. Verder ga ik fulltime aan de slag dus zal ik ook een van mijn 2 sportmomenten moeten aanpassen. Een goede start.

  Beantwoorden
 22. Mieke
  Mieke zegt:

  Gelukkig nieuwjaar dat 2017 een mooi jaar mag worden met veel inspiratie en een goede gezondheid en waarin een paar dromen uit mogen komen.

  Doe heel graag mee voor dit mooie boek 😉

  Beantwoorden
 23. Ilse Brinkhuis
  Ilse Brinkhuis zegt:

  Loot graag mee omdat ik heel graag van XL naar S ga. Mijn goede voornemenz zijn gezonder leven, gezonder gewicht. Dus maak dolgraag kans.😀

  Beantwoorden
 24. Elke
  Elke zegt:

  Gelukkig en gezond nieuwjaar iedereen. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Het ziet er mooi uit en wat erover verteld wordt, klinkt goed.
  Groetjes Elke

  Beantwoorden
 25. Annick Van Goethem
  Annick Van Goethem zegt:

  Ik doe graag mee. Ben pas 41 maar heb heel erge arthrose. Sporten is geen optie daarom zoek ik andere manieren om mijn gewrichten te ontlasten. Enkele kilo’s minder zouden al helpen. Daarom doe ik graag mee!!

  Beantwoorden
 26. Erika van Koert
  Erika van Koert zegt:

  Allereerst de beste wensen voor 2017.
  Ik doe graag mee voor dit boek. Ook ik heb weer goede voornemens maar kan qua maaltijden nog wel inspiratie gebruiken

  Beantwoorden
 27. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ik zou dolgraag een flink aantal kilo’s kwijt raken. Maar lekker eten behoord tot mijn dagelijkse “taken”. Ongetwijfeld weet Mieke raad. Ik heb een weegschaal paraat. Nu nog hopen op een beetje geluk. Dan kan het nieuwe jaar niet meer stuk!

  Beantwoorden
 28. Gerda
  Gerda zegt:

  Nou als jdat een lukken zou en we hebben het er deze avond nog over gehad…Afvallen..maar hoe doen we dat?? Dit boek zal echt de steun geven die ik nodig heb, want ik wil balans vinden in mijn eetpatroon! Een heel gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar! 😘

  Beantwoorden
 29. Anita H.
  Anita H. zegt:

  Afvallen met pizza en pasta? Ik kan me er niets bij voorstellen eigenlijk. Maar ik ben heel benieuwd. Mieke schijnt wel een autoriteit te zijn op dat gebied.

  Beantwoorden
 30. Saar Ndangi
  Saar Ndangi zegt:

  Ik doe graag mee zoek al jaren naar het juiste dieet maar geraak maar niet van die extra kilo’s verlost misschien is dit het wel eindelijk geen konijnen eten haha 😂

  Beantwoorden
 31. lonneke
  lonneke zegt:

  Heb alle andere boeken van haar al. Echt een topper! Dit boek hoort gewoon nog in mijn boekenkast. Zoveel positiefs over gehoord. Zou hem heel graag winnen en veel gerechtjes uitproberen.

  Beantwoorden
 32. Marjan Polet
  Marjan Polet zegt:

  Ik zou dit boek graag winnen,we gaan samen als gezin de strijd met de kilo’s aan..mijn man is hartpatiënt en moet de exstra kilo’s kwijt en dat gaan we samen doen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.