Fotoserie en sfeerimpressie Midwinterfair 2016Fotoverslag

Gisteren waren Jeroen en ik samen een gezellige dag uit naar de Midwinter 2016. Dit keer geen lang verhaal, maar wel een leuke foto impressie. We hebben weer heel gezellig bijgepraat met bekende auteurs, maar ook nieuwe boeken gezien en natuurlijk weer genoten van alle leuke kraampjes en de vele personen in allerlei prachtige kleding.

2 antwoorden
 1. Mijntje
  Mijntje zegt:

  Beste Connie, ik vond je fotoverslag via de Twitter account van het Archeon. Wat leuk om te zien en wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg. Wij waren er zelf de zaterdag en wat was het genieten zeg. ^_^ We hebben gedanst, gelachen en nouja gewoon superveel lol gehad.
  Leuk om via jou blog terug te blikken.
  Liefs, Jasmijn.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Dankzij Connie leerde ik weer een nieuw fantasy-evenement kennen. Ik ben tot nu toe enkel naar evenementen in eigen land geweest, mocht het er ooit van komen om er ééntje in Nederland te bezoeken dan wordt het nog moeilijk om een keuze te maken uit dat mooie én grote aanbod. Fotoserie en sfeerimpressie Midwinterfair 2016 – Conniesboekenblog […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.