De Witpenmerel

Winactie (afgelopen): De Witpenmerel – Jan ZegersWinactie

Een nieuwe winactie deze keer mag ik van Godijn Publishing het boek De Witpenmerel van Jan Zegers weggeven.
Zelf ga ik het boek ook nog lezen en mijn recensie is eerdaags op mijn blog te lezen. Eerder dit jaar stond op mijn blog een interview met Jan Zegers.

Op de achterflap van deze roman staat:
Mischa Deurloo zet vanaf haar middelbare schooltijd, in een dwangmatige zelfzucht, haar leven naar haar eigen hand. Als ze totaal ontspoort, volgt een ondertoezichtstelling met een gesloten machtiging. Na verblijf in verschillende gesloten jeugdinrichtingen, afgewisseld met opvang in een pleeggezin en begeleid wonen, loopt ze weg en komt in Antwerpen terecht.

Maria Goethals is een alleenstaande moeder met een eenzelvige zoon die William heet. Maria is op zoek naar liefde en geborgenheid die ze vindt bij de trotse boer Cornelis Vollemanen, een weduwnaar met drie hoogbegaafde studerende zonen. Sam, de nog thuiswonende jongste zoon, maakt op allerlei manieren misbruik van de Labiele William. Wanneer Williams moeder en stiefvader op gruwelijke wijze overlijden, blijft William alleen op de boerderij achter. De nog geen achttien jaar oude Mischa ontmoet bij toeval de inmiddels drieënveertig jaar oude William in Antwerpen. Drie helse jaren volgen.
Op een morgen, het is dan hartje winter, verandert alles.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met dinsdag 6 december 2016 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Tags:

37 antwoorden
 1. Elly
  Elly zegt:

  ahhhh een apart verhaal over een niet alledaags onderwerp…….iets waar ik niet veel van af weet, ben dus wel benieuwd naar dit boek.
  Daarom doe ik graag mee met deze actie.

  Beantwoorden
 2. Marjon
  Marjon zegt:

  Mooie winactie Connie
  Ik waag graag een gokje om dit boek te winnen. Een heel actueel thema en oh wat is dit toch een moeilijke wereld voor de jeugd.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.