Winactie: Bakken met Haver

Bakken met Haver is een geweldig boek met heerlijke en overzichtelijke recepten. Ik bak wekelijks uit het boek en heb het boek dan ook in mijn keuken staan. Van uitgeverij Aerial mag ik een exemplaar van het boek verloten hier op mijn blog.

Interview met Natascha van der Stelt

Bakken met Haver van Natascha van der Stelt is een Bakboek dat niet meer weg te denken is uit mijn keuken. Wekelijks bak ik heerlijke en suikervrije gerechten uit dit boek. Het is dan ook niet overdreven om te zeggen dat ik fan ben van dit boek. Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik Natascha voor mijn blog een aantal vragen mocht stellen.

Uitslag winactie: Kleurboek From Holland with Love

En wanneer je fotograaf afwezig is heb je ineens twee winacties waarvan de uitslag bepaald moet worden. Dus koos Bobbie vandaag ook de winnaar van het kleurboek From Holland with Love van Masja van den Berg.

Uitslag verjaardags winactie

Het heeft even een week geduurd voordat ik de uitslag van de winactie voor mijn verjaardag kon afronden omdat Jeroen voor zijn werk een week weg was en hij altijd de foto's maakt. Maar vandaag is de uitslag bekend geworden.

Winactie (afgelopen): Wie jarig is trakteert

Een leuke winactie vandaag vanwege mijn verjaardag, want “Wie jarig is trakteert“. Als je kans wil maken moet je snel reageren want de winactie loopt maar tot en met 6 augustus. Je kunt een leuke Goodybag winnen met daarin: - een boekenlegger - salmiak hartjes - een setje Chalkboard labels - Boekje : Lachen met bril van Peter van Straaten - Boek : De kleine getuige van Jodi Picoult - Boek : Het beste van mij van Nicolas Sparks

Nog 1 maand ...

Nog 1 maand en dan bestaat Connie’s Boekenblog alweer 4 jaar. Vier jaar met veel blogplezier en ontzettend veel leuke ontmoetingen. Wat mij betreft blijf ik dan ook nog heel lang bloggen. Net als vorig jaar maak ik van september een feestmaand vol met winacties. Vorig jaar was dat heel leuk om te doen dus voor herhaling vatbaar. Bobbie gaat dus een top maand tegemoet in september want ze is dol op lootjes trekken.

Uitslag winactie: Falco en de gestolen Stympha’s – Nienke Pool

Vandaag mocht Bobbie de winnaar selecteren van het boek Falco en de gestolen Stympha's van Nienke Pool.

Winactie (afgelopen): Kleurboek From Holland with Love

Van uitgeverij Pepper Books mag ik het kleurboek From Holland with love van Masja van den Berg weggeven. Ik vind het een prachtig boek, je kunt lezen in mijn recensie waarom. Zelf doe ik er dit handgemaakte (door mijn schoonvader) pennenbakje bij, handig voor bijvoorbeeld je puntenslijper of je blend-potlood.

Bobbie krijgt versterking

Vandaag heb ik ontzettend leuk nieuws te melden. Bobbie ❤️ onze notaris hond, krijgt versterking bij het trekken van de lootjes. Op dinsdag 25 juli is Emma geboren ❤️ , een zwart-zilver dwergschnautzer. Emma is een nichtje van Bobbie en komt over ongeveer 8 weken bij ons wonen. Ik ben hier ontzettend blij mee en zal jullie hier en op de Facebookpagina van Connie’s Boekenblog op de hoogte houden van de opleiding van Emma tot notarishond.

10 vragen aan: Kleurplaten tekenaar Masja van den Berg

Zoals jullie in mijn bespreking van het kleurboek From Holland with love ben ik erg enthousiast over het boek van Masja van den Berg. Ik vind dan ook heel leuk dat ik haar voor mijn blog een aantal vragen mocht stellen.

Winactie (afgelopen): Falco en de gestolen Stympha's - Nienke Pool

Weer een leuke winactie. Deze keer kun je kans maken op het YA fantasy boek Falco en de gestolen Stympha's van Nienke Pool. Het is het laatste boek uit de boek 10 serie van Godijn Publishing. Waarvan ik alle boeken hier heb mogen verloten.
,

Boekpresentatie: Uitverkoren - Linda Jansma

Vandaag werd in Almere het tiende boek van Linda Jansma gepresenteerd. Uitverkoren is het tweede deel in de serie Cirkel van het kwaad. Wanneer het derde en laatste deel verschijnt is nog niet bekend maar het zal iets later zijn dan de fans van Linda van haar gewend zijn omdat ze nu met iets anders bezig is.