Winactie: De Vulkaan - Ilja Gort

Maak kans op De Vulkaan van Ilja Gort. Ik mag namelijk van Slurp publishers een exemplaar verloten op mijn blog. Hier ligt het boek ook klaar om te gaan lezen dus eerdaags verschijnt hier mijn recensie van het boek.

Uitslag winactie: Drijfzand van Bibi Boom

Vanavond heeft Bobbie de winnaar gekozen van het boek Drijfzand van Bibi Boom.

Uitslag winactie: De geheime vrouw

Zoals eerder vandaag aangekondigd heeft Bobbie weer de winnaar gekozen van een boek. Dit keer voor het boek De geheime vrouw van Gill Paul.

Winactie: Drijfzand - Bibi Boom

Maak kans op Drijfzand van Bibi Boom. Het is het negende boek uit de Boek 10 serie 2016 van Godijn Publising dat ik mag verloten op mijn blog. Zelf ga ik het boek nog lezen en mijn bespreking komt deze maand op mijn blog te staan.

Winactie (afgelopen): De geheime vrouw - Gill Paul

Vandaag verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna De geheime vrouw van Gill Paul. Het is een boek dat ik met veel plezier gelezen heb en een echte aanrader vindt. Het is een mix van fictie en ware feiten die samengevoegd zijn tot een fascinerend verhaal. Mijn bespreking kun je hier vinden en als je meer achtergronden over het boek wil weten kun je mijn interview met de auteur hier lezen.

Interview met Gill Paul

Vanwege het verschijnen van De geheime vrouw mocht ik auteur Gill Paul interviewen over haar boek. Het was een interview waar ik met veel plezier op terugkijk vanwege de spontane en vriendelijke manier waarop Gill Paul mijn vragen beantwoordde. Maar ook vanwege het enthousiasme en de passie waarmee ze sprak over de research voor haar boek. Het boek is gebaseerd op ware feiten die vermengd zijn met fictie. De tragische geschiedenis van de Russische Romanov familie speelt hierin een grote rol. Meer over het boek kun je vinden in mijn boekbespreking.

Uitslag winactie Terra Fabula

Omdat er drie boekenpakketten te winnen waren voor een serie die ik erg leuk vind heb ik iedereen wat langer de tijd gegeven om mee te doen. Vandaag mocht Bobbie de winnaars selecteren uit een nieuwe bak met lootjes. Misschien kunnen jullie het zien, maar ze moest wel wennen aan zo'n grote en diepe kom met lootjes.

Uitslag winactie Schotland pakketje

Met dit mooie weer zijn we lekker naar buiten gegaan om met Bobbie te spelen en de winnaar te trekken van het Schotland pakket.

Winactie (afgelopen): Terra Fabula

Van uitgeverij Zilverbron mag ik drie paketten met de eerste twee delen van De boeken van Terra Fabula (Het vergeten koninkrijk en Het zilveren labyrint) van Peter DeWillis verloten hier op mijn blog. Het zijn fantasy jeugdboeken voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook oudere kinderen of volwassenen kunnen deze boeken lezen. Humor, magie, gevechten, avontuur, raadsels en levendige personages maken de boeken het lezen de moeite waard. Zelf heb ik ze met plezier gelezen en zie ik uit naar de volgende delen. De serie gaat bestaan uit 8 delen, waarbij steeds twee delen een afgerond verhaal vormen binnen de wereld van Terra Fabula.
,

Lees meer over de magische en wonderlijke wereld van Terra Fabula

Tijdens het interview met Peter van Roermund, de auteur van De boeken van Terra Fabula, vertelde hij allerlei interessante weetjes over deze wereld. Veel te veel om allemaal in het interview te vermelden maar ook weer veel te leuk om niets mee te doen. Vandaar dat ik hier voor de liefhebbers van de serie (of voor degenen die na het interview nieuwsgierig geworden zijn) nog het een en ander over Terra Fabula vertel.

Interview met Peter van Roermund

Enige weken geleden zat auteur Peter van Roermund hier op de bank om geïnterviewd te worden over zijn boeken, zijn inspiratie en van alles dat met schrijven te maken heeft. Het werd een gezellig en interessant gesprek waarin hij ook veel vertelde over de achtergronden van zijn Fantasy jeugdreeks Terra Fabula.

Interview boek 10 2017: Onno-Sven Tromp

De komende 10 dagen staat er iedere dag een interview met één van de auteurs van Boek 10 2017 op mijn blog. Vandaag het interview met Onno-Sven Tromp die het boek Fantoomregen heeft geschreven.