Uitslag winactie Colour your Life

De uitslag van de winactie Colour your Life is bekend en te lezen in dit blog.

Uitslag feestelijke winactie

De uitslag van de 2 winnaars van mijn feestelijke winactie zijn bekend.

Winactie Boekenpakket

Als laatste winactie van dit jaar mag ik van ECI twee prachtige boeken pakketten weg geven. Met 3 totaal verschillende boeken die met elkaar gemeen hebben dat echt aanraders zijn.

Winactie: Colour your life - Masja van den Berg

Van uitgeverij Pepper Books mag ik twee mensen blij maken met het mooie Colour your life van Masja van den Berg. Het is een hardcover kleurdagboek met inspirerende vragen aan je zelf. En met een prachtige cover waarvan ik helemaal vrolijk wordt door er alleen maar naar te kijken.

Feestelijke winactie (afgelopen)

Doe je mee met deze feestelijke winactie? Een beetje vroeg misschien maar zo weet ik wel zeker dat de winnaars hun pakketje op tijd voor de feestdagen binnen hebben. Ik verloot twee kerstpakketjes en als je voorkeur hebt kun je dat natuurlijk aangeven. Er is volop geknutseld voor deze winactie. Mijn creatieve schoonvader heeft doosjes gemaakt voor waxine lichtjes, ik vond op een creatieve Facebookpagina iemand die kerstzakjes maakte voor het goede doel en ik ben aan de slag gegaan met doosjes lucifers. En uitgeverij BBCN en Dutch Venture Publishing hebben ook een leuke prijs ter beschikking gesteld.

Uitslag winactie 3D dierenboeken

Afgelopen weken heb ik regelmatig iets getoond van de prachtige 3D bouwpakketten die je zelf kunt maken. En van Karakter Uitgevers mocht ik 3 pakketten met daarin 2 boeken om zelf 3D dieren te maken verloten. Hier is de uitslag...

Helaas geen Koffietijd voor Connie's Boekenblog

Een tijdje terug plaatste ik enthousiast een bericht over de opnames voor Koffietijd waarin ik over drie boeken wat mocht vertellen. Het was een bijzondere dag en erg leuk om te doen en natuurlijk zag ik uit naar om het resultaat van de opnames te zien. Helaas komt daar niets meer van, vandaag ontving ik dit bericht:

Uitslag winactie De Erfwachter

De uitslag van de winactie voor de posters en een exemplaar van de geïllustreerde editie van de Erfwachter is bekend en kun je hier verder lezen... Schrijfster Atalanta Nèhmoura heeft 4 winnaars gekozen uit de vele inzendingen.
,

Winactie (afgelopen): 3D Dieren bouwboeken

Voor wie van bouwen en knutselen houdt heb ik nu een erg leuke winactie. Van Karakter Uitgevers mag ik 3 pakketten met daarin 2 boeken om zelf 3D dieren te maken verloten.

Winactie (afgelopen): De Erfwachter

Van Atalanta Nèhmoura mag ik hier op mijn blog drie prachtige prijzen verloten en drie winnaars blij maken. Een gesigneerde, hardcover versie van De Erfwachter. Een gelimiteerde uitgave met illustraties van meerdere kunstenaars. Mijn 4 sterren recensie kun je hier vinden Een poster van Paladin, de blauwe draak van Athar Een poster van Fallohr, leiderhengst van de valrin

Uitslag winactie: Stille grond - Sanneke van Hassel

Bobbie heeft de winnaar gekozen van het boek Stille grond.
,

3D Dieren knutselboek en een voorbeeld video hoe je dit maakt

Voor de hobbyisten die houden van uitsnijden, vouwen en bouwen heeft Karakter Uitgevers nu twee erg leuke boeken waarmee je 3D dieren kunt maken. Met het ene boek maak je een 3D berenfamilie, vos, hert en stokstaartje. En met het andere boek een nijlpaard en een kameleon. In dit blog een bespreking en een video hoe je hier mee aan de slag kunt gaan...