Winactie (afgelopen): De geheime vrouw – Gill PaulWinactie

Vandaag verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna De geheime vrouw van Gill Paul. Het is een boek dat ik met veel plezier gelezen heb en een echte aanrader vindt. Het is een mix van fictie en ware feiten die samengevoegd zijn tot een fascinerend verhaal.
Mijn bespreking kun je hier vinden en als je meer achtergronden over het boek wil weten kun je mijn interview met de auteur hier lezen.

Ik mag 1 gesigneerd exemplaar van De geheime vrouw hier op mijn blog verloten.

Tekst op de achterflap

LIEFDE. SCHULD. VERLANGEN…
1914 – In Rusland heerst grote onrust, en het gezin van Tsaar Nicolaas II gaat een onzekere toekomst tegemoet. Groothertogin Tatjana wordt desondanks verliefd op de cavalerieofficier Dmitri, maar hun liefde – en leven – komt in gevaar als de gebeurtenissen een catastrofale wending nemen….

2016 – Na een hartverscheurende ontdekking vlucht Kitty Fisher van Londen naar het afgelegen huisje in Amerika. Hier, aan de over van Lake Akanabee, vindt ze een spectaculair hangertje met juwelen, dat haar leidt naar een lang begraven familiegeheim…….

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 14 juni 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

 

 
79 antwoorden
  1. Wineke van de Graaf
    Wineke van de Graaf zegt:

    Russische waargebeurde liefdesgeschiedenis aan het begin van deze eeuw en een familiegeheim wat ontdekt gaat worden in het heden: wat een geweldige combinatie. En als dit de zesde roman is van Gill Paul ben ik heel benieuwd naar haar andere boeken. Ik loot heel graag mee!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.